Over Yucel Kledingreparatie

Yucel Kledingreparatie

Yucel kledingreparatie & meubelstoffeerder is een bekend begrip in Utrecht met bijna 20 jaar ervaring. Voorheen was Yucel gevestigd in Rokade (Zuilen) maar wegens uitbreiding van diensten (zoals het stofferen van meubels tot voertuigen en reparatie van kleding tot gordijnen en tapijten) heeft Yucel besloten naar een groter pand te verhuizen . Het nieuwe pand is gevestigd in de wijk Overvecht. Vooral in deze lastige economische tijden verdient Utrecht een professionele en een betaalbare dienstverlening.

Nuri Yucel (oprichter Yucel): ``Het unieke concept komt voort uit de vraag naar een kwalitatieve dienstverlening en een persoonlijke benadering tegen betaalbare prijzen``.

Nuri Yucel is 37 en komt oorspronkelijk uit Kayseri (Turkije), waar al jaren een bloeiende handel is in textiel en meubels. Daar is zijn passie voor het vak begonnen. Bijna 20 jaar is verstreken en nog steeds werkt Nuri met motivatie en liefde om zich te blijven ontwikkelen zodat hij alleen maar beter service kan verlenen aan zijn klanten. Met alle gastvrijheid in het genot van een kopje koffie verwelkomt Yucel haar klanten naar zijn winkel in Overvecht